| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
esenbey

|
Tarih: 15 Mar 10, Pts - 0:00:15 Mesaj konusu: Bayanlar Samimi degiller.... |
|
|
yaklasik 4 yildir yalniz yasiyorum. Bu arada ciddi ve samimi bir niyetle bir kac bayanla görüsmeme ragmen maalesef hayal kirikligina ugradim...
Öncelikle sunu belirteyim, bizler inandigimiz gibi yasamayi birakmis, yasadigimiz gibi inanmaya baslamisiz.
Allah korkusu, takva, samimiyet, ciddiyet vs gibi ifadeler söylemden öte gecmiyor. Kaldi ki her ne olursa olsun yaptigimiz islerimiz dinin onayindan gecmedikten sonra bizim icin bir faidesi de olmayacaktir.
Bir hanimefendi bana " dizi bakmama müsaade edecek misin" diye sordugunda kulaklarim yanlis duyuyor zannetmistim...
Evet, tesettürlü olup da dizi bakmayan, sarki türkü dinlemeyen, haya perdesini yirtip patavatsizca erkeklerle diledigi gibi konusan hanimlar, bu yazimiza kizacaklar ancak bendeniz dini alanda hizmet etme gayretinde bulunan bir kimse olarak hakikaten, kolunuza takipda esim diye gezdirebilecegimiz bayanlarin sayisinin cok az olduguna inaniyorum...
Allah sonumuzu hayr eylesin insaAllah...
selam ve hürmetlerimle... _________________ Önce Ilim ve Edeb... |
|
| Başa dön |
|
 |
SELAHATTİN-SMMM Şef

Kayıt: 20.09.2006 Mesajlar: 2449 Şehir: GÜZELLER GÜZELİ İSTANBUL
|
Tarih: 29 Mar 10, Pts - 10:10:29 Mesaj konusu: |
|
|
ARAMAYLA BULUNMUYORLAR .... _________________ sevemez kimse seni,benim sevdiğim kadar. |
|
| Başa dön |
|
 |
nihavend Acemi

|
Tarih: 29 Mar 10, Pts - 21:21:12 Mesaj konusu: |
|
|
oda birşey mi
birtür fal olan burç lara göre eş secenleri mi , inananlarımı ararsın
allah akıl fikri versin ))) _________________ MECNUN DEĞİLSEN SUS! |
|
| Başa dön |
|
 |
SELAHADDİN34 Müptela

|
Tarih: 30 Mar 10, Sal - 4:04:12 Mesaj konusu: |
|
|
CARİYEDEN GEÇİLMİYOR. _________________ ..
.
.
elbet
elbet
elbet birgün...... |
|
| Başa dön |
|
 |
nedenmi burası Çırak

Kayıt: 13.02.2008 Mesajlar: 742 Şehir: DOĞDUĞUM DEĞİL,DOYDUĞUM YER....
|
Tarih: 31 Mar 10, Çar - 22:22:30 Mesaj konusu: Re: Bayanlar Samimi degiller.... |
|
|
| esenbey demiş ki: | yaklasik 4 yildir yalniz yasiyorum. Bu arada ciddi ve samimi bir niyetle bir kac bayanla görüsmeme ragmen maalesef hayal kirikligina ugradim...
Öncelikle sunu belirteyim, bizler inandigimiz gibi yasamayi birakmis, yasadigimiz gibi inanmaya baslamisiz.
Allah korkusu, takva, samimiyet, ciddiyet vs gibi ifadeler söylemden öte gecmiyor. Kaldi ki her ne olursa olsun yaptigimiz islerimiz dinin onayindan gecmedikten sonra bizim icin bir faidesi de olmayacaktir.
Bir hanimefendi bana " dizi bakmama müsaade edecek misin" diye sordugunda kulaklarim yanlis duyuyor zannetmistim...
Evet, tesettürlü olup da dizi bakmayan, sarki türkü dinlemeyen, haya perdesini yirtip patavatsizca erkeklerle diledigi gibi konusan hanimlar, bu yazimiza kizacaklar ancak bendeniz dini alanda hizmet etme gayretinde bulunan bir kimse olarak hakikaten, kolunuza takipda esim diye gezdirebilecegimiz bayanlarin sayisinin cok az olduguna inaniyorum...
Allah sonumuzu hayr eylesin insaAllah...
selam ve hürmetlerimle... |
yinede imkansız değil.... _________________ birgün beklediğin gün olur...... |
|
| Başa dön |
|
 |
nedenmi burası Çırak

Kayıt: 13.02.2008 Mesajlar: 742 Şehir: DOĞDUĞUM DEĞİL,DOYDUĞUM YER....
|
Tarih: 31 Mar 10, Çar - 22:22:03 Mesaj konusu: |
|
|
| nihavend demiş ki: | oda birşey mi
allah akıl fikri versin ))) |
rastgele numara çevirip,ilişkiye başlayanlara da şahit olunabiliyor.... _________________ birgün beklediğin gün olur...... |
|
| Başa dön |
|
 |
SELAHADDİN34 Müptela

|
Tarih: 02 Nis 10, Cum - 8:08:01 Mesaj konusu: |
|
|
| nedenmi burası demiş ki: | | nihavend demiş ki: | oda birşey mi
allah akıl fikri versin ))) |
rastgele numara çevirip,ilişkiye başlayanlara da şahit olunabiliyor.... |
TOPLUM KOKUŞMUŞ _________________ ..
.
.
elbet
elbet
elbet birgün...... |
|
| Başa dön |
|
 |
Menzil Karani

|
Tarih: 04 Nis 10, Pzr - 13:13:16 Mesaj konusu: |
|
|
esenbey kardeşim, senin o bahsettiğin tarzda hizmet insanı buralarda vakit öldürmez. Hata sende. Yanlış yerde arıyorsun. Burası, tesettürlü olsun olmasın, hizmet anlayışından "kopuk" insanları barındırır. Önceden bu tip insanlar vardı, cidden bak. Ben öyle hizmete gönül vermiş 1-2 bayan ile görüştüm buradan. Ama artık yoklar. Şimdi gezmeler, tozmalar, singapur dolaylarında egzotik balayı tatili özlemi kuranlar, vs.....
Hizmet insanını hizmet ortamında arayacaksın ve bulacaksın. O seni bulmaz, sen onu bulacaksın. O hizmetle meşguldür çünkü. Arayacak olsa da bile burada aramaz... _________________ FreeStyle |
|
| Başa dön |
|
 |
SELAHADDİN34 Müptela

|
Tarih: 05 Nis 10, Pts - 5:05:21 Mesaj konusu: |
|
|
ONLAR HİZMETE BAGLI _________________ ..
.
.
elbet
elbet
elbet birgün...... |
|
| Başa dön |
|
 |
davetlim Meraklı

|
Tarih: 08 Nis 10, Per - 15:15:26 Mesaj konusu: |
|
|
abi ne tür bir hizmetden bahs ediliyor ? _________________ herif |
|
| Başa dön |
|
 |
nadimim Çırak

|
Tarih: 12 Nis 10, Pts - 14:14:54 Mesaj konusu: |
|
|
| Menzil Karani demiş ki: | esenbey kardeşim, senin o bahsettiğin tarzda hizmet insanı buralarda vakit öldürmez. Hata sende. Yanlış yerde arıyorsun. Burası, tesettürlü olsun olmasın, hizmet anlayışından "kopuk" insanları barındırır. Önceden bu tip insanlar vardı, cidden bak. Ben öyle hizmete gönül vermiş 1-2 bayan ile görüştüm buradan. Ama artık yoklar. Şimdi gezmeler, tozmalar, singapur dolaylarında egzotik balayı tatili özlemi kuranlar, vs.....
Hizmet insanını hizmet ortamında arayacaksın ve bulacaksın. O seni bulmaz, sen onu bulacaksın. O hizmetle meşguldür çünkü. Arayacak olsa da bile burada aramaz... |
ne diyeyim haklısınız.
kafalara bi örtü bi sarık takmakla islam olmuyor.
Allah yolunda sıkıntıya talib olmak bi yana , katlanmak zul geliyor insanlara.
fetih suresindeki gibi mazeretler sökün ediyor.
kimseye bişey denmiyor herkes alim herkes muttaki...
Alaya almak ta başka hafiflik. _________________ emanet sahibinde artık |
|
| Başa dön |
|
 |
davetlim Meraklı

|
Tarih: 12 Nis 10, Pts - 18:18:32 Mesaj konusu: |
|
|
başlık ne ? samimiyet , islamda samimi olmanın ispatı nedir ? elbetdeki allah ve rasulünün her dedigini yapıp yasakladıgından kaçmak , şimdi dön aynaya bak hayatını onlarla kıyasla , ne kadar samimisin ?
puanı kendin ver kendine , benim verecek zerre puanım bile yok sana  _________________ herif |
|
| Başa dön |
|
 |
|