| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
GARİB Acemi

|
Tarih: 28 Şub 10, Pzr - 19:19:25 Mesaj konusu: SA |
|
|
| SELAM DOSTLAR KARDEŞLER CANLAR ARKADAŞLAR BEN GELDİM GÖRÜŞMEYELİ KONUŞMAYALI NASILSINZ UZUN ZAMANDIR YAZAMIYORDUM HOŞBULDUM SEFA BULDUM |
|
| Başa dön |
|
 |
candostinsan Şef

|
Tarih: 28 Şub 10, Pzr - 22:22:52 Mesaj konusu: |
|
|
hoşgeldiniz
ama gerçekten de hoş geldiniz. hoş geliş yazınızı okuyunca tebessüm ettim. demek ki hoş geldiniz bu da kanıtı...
evet uzun zaman sonra yazıları okunasıca birini görmek güzeldi. arkadaşlar kimseler yok diye dert yanıyorlardı. sizi ve katkılarınızı görmek umarım onları da sevindirecektir.
selametle... _________________ Rabbine karşı seni aldatan nedir? |
|
| Başa dön |
|
 |
candostinsan Şef

|
Tarih: 10 Mar 10, Çar - 17:17:12 Mesaj konusu: |
|
|
ateş almaya mı geldin derler hani hemen gidiyorsunuz gelir gelmez... _________________ Rabbine karşı seni aldatan nedir? |
|
| Başa dön |
|
 |
GARİB Acemi

|
Tarih: 11 Mar 10, Per - 18:18:51 Mesaj konusu: SA |
|
|
| HAYIR CANDAN DOST KARDEŞİM ATEŞ almaya gelmedik hemnede gitmiyoruz ama siteye bi bakıyorum eski arkadaşlardan samimi gerçek yürekten dost olmaya çalışanlardan kimse kalmamış herkes birbirini aldatmanın yalanın dedikodunun peşine takılmış gidiyor eskisi gibi bu sitede me yazı okumak nede yazı yazmak zevk vrmöiyor insana ha bu demek değildirki bu sitenin hepsi böyle hayır asla çok samimi olna gerçekten yazıları okunan kardeşlerimizde var zaten onlarda olasa tümden çeker gidriz ama biz burdyız gitmiyoruz yazmaya devam inş. dua ile bakın bi siz hoşgeldiniz dediniz şimdi anladınız beni değilmi |
|
| Başa dön |
|
 |
SELAHADDİN34 Müptela

|
Tarih: 12 Mar 10, Cum - 6:06:17 Mesaj konusu: |
|
|
 _________________ ..
.
.
elbet
elbet
elbet birgün...... |
|
| Başa dön |
|
 |
candostinsan Şef

|
Tarih: 13 Mar 10, Cmt - 13:13:24 Mesaj konusu: |
|
|
form oldukça tecrübe kazandı, yıllardır var... yıllardır olan bir şey tecrübelidir... kendisi eskimeyen şeyler, başka şeyleri eskitir...
forum eskimezse mensupları eskir... üyeleri yani eskir... bu ise değişim demektir... ister misiniz yeni bir nesil üye gelsin...
hakikaten islami hassasiyetleri olan, mutlu olmaya layık olan, daha gözü açık, daha olgun... internete daha doymuş bir nesil?
daha iyi değil mi, şimdi daha iyi birbaşlangıç yapacaklar olup bizi utandırmasın mı?
peki,
o zaman onlara güzel bir forum sunalım hadi... örnek olalım...
diyeceksiniz örneğin nasıl örnek olalım? acilen evlenelim mi?
o kadarını bilemem...
"islami" kelimesine yakışalım, gerisi gelir...
sevgiler... _________________ Rabbine karşı seni aldatan nedir? |
|
| Başa dön |
|
 |
nihavend Acemi

|
Tarih: 14 Mar 10, Pzr - 2:02:49 Mesaj konusu: |
|
|
sevgi dolu pıtırcık _________________ MECNUN DEĞİLSEN SUS! |
|