| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
qoqceq Acemi

|
Tarih: 28 May 08, Çar - 19:19:04 Mesaj konusu: ....! |
|
|
muhammed a.s buyurdularki insanın kendi fikri ile hareket etmesi musibet olarak ona yeter gerçek müslüman lar bu tarz konularda istişare yaparlar bende arkadaşların fikirlerini bekliyorum. istişare neticesinde sana gereken cevabı cevapları verecegimden amin ol. ayrıca hiç bir yazımı okumadan benimle tartışmaya girmeni anlıyorum yazdıklarımı takib etsen kız degil herif oldugumu anlardın. ve akıllı insan birine düşman olmada evvel onu tanır sonra saldırır....! _________________ !!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
cennetul Misafir
|
Tarih: 28 May 08, Çar - 20:20:02 Mesaj konusu: selametle |
|
|
| ALLAH dan başka kimseden korkum yok sahsınızı da ciddiye almıyorum muhatapım değilsiniz ilahi hikmet benimle beraberdir emin olabilirsin simdi siz benim düşmanım bile olamazsınız siteye bağlı olan üyeleğimi iptal ettircem buda olmazsa askıya alıcam sacede Rabbim sizin gibi varlıklara hidayet versin selametle CENNETUL. |
|
| Başa dön |
|
 |
cennetul Misafir
|
Tarih: 28 May 08, Çar - 20:20:25 Mesaj konusu: İlahi hikmet |
|
|
| qoqceq demiş ki: | | muhammed a.s buyurdularki insanın kendi fikri ile hareket etmesi musibet olarak ona yeter gerçek müslüman lar bu tarz konularda istişare yaparlar bende arkadaşların fikirlerini bekliyorum. istişare neticesinde sana gereken cevabı cevapları verecegimden amin ol. ayrıca hiç bir yazımı okumadan benimle tartışmaya girmeni anlıyorum yazdıklarımı takib etsen kız degil herif oldugumu anlardın. ve akıllı insan birine düşman olmada evvel onu tanır sonra saldırır....! |
ALLAH dan başka kimseden korkum yok olamazda.... |
|
| Başa dön |
|
 |
reylaha

|
Tarih: 20 Arl 09, Pzr - 18:18:30 Mesaj konusu: Re: Erkeklerin namahrem bayanlara karşı tavrı |
|
|
| cennetul demiş ki: | | Çok önemli bir konuyu görüşlerinize sunuyorum |
Cennetülün ruhu geri dönüyor.... Lanet olsun site yönetimine! _________________ İnançlı insanım elhamdüllilah. |
|
| Başa dön |
|
 |
reylaha

|
Tarih: 20 Arl 09, Pzr - 18:18:32 Mesaj konusu: Re: Erkeklerin namahrem bayanlara karşı tavrı |
|
|
| cennetul demiş ki: | | Çok önemli bir konuyu görüşlerinize sunuyorum |
_________________ İnançlı insanım elhamdüllilah. |
|
| Başa dön |
|
 |
reylaha

|
Tarih: 20 Arl 09, Pzr - 19:19:12 Mesaj konusu: Re: İlahi hak |
|
|
| cennetul demiş ki: | | Gayet açık konumuz Alim olan anlar zaten.... |
|
| Başa dön |
|
 |
reylaha

|
Tarih: 29 Oca 10, Cum - 18:18:48 Mesaj konusu: eee |
|
|
| cennetul demiş ki: | | ZAVALLI VARLIKSINIZ..... ALLAH BİR KEZ DAHA BELANIZI VERSİN KIZIM BANA KASARLIK YAPMAAAAAAAA |
cennetül _________________ İnançlı insanım elhamdüllilah. |
|
| Başa dön |
|
 |
reylaha

|
Tarih: 01 Şub 10, Pts - 20:20:45 Mesaj konusu: Re: eee |
|
|
| reylaha demiş ki: | | cennetul demiş ki: | | ZAVALLI VARLIKSINIZ..... ALLAH BİR KEZ DAHA BELANIZI VERSİN KIZIM BANA KASARLIK YAPMAAAAAAAA |
cennetül |
|
| Başa dön |
|
 |
Gul_um_se Acemi

|
Tarih: 02 Şub 10, Sal - 3:03:53 Mesaj konusu: Re: eee |
|
|
| reylaha demiş ki: | | reylaha demiş ki: | | cennetul demiş ki: | | ZAVALLI VARLIKSINIZ..... ALLAH BİR KEZ DAHA BELANIZI VERSİN KIZIM BANA KASARLIK YAPMAAAAAAAA |
cennetül |
| Cennetulun derdi nedir |
|
| Başa dön |
|
 |
SELAHADDİN34 Müptela

|
Tarih: 13 Mar 10, Cmt - 11:11:21 Mesaj konusu: Re: eee |
|
|
| Gul_um_se demiş ki: | | reylaha demiş ki: | | reylaha demiş ki: | | cennetul demiş ki: | | ZAVALLI VARLIKSINIZ..... ALLAH BİR KEZ DAHA BELANIZI VERSİN KIZIM BANA KASARLIK YAPMAAAAAAAA |
cennetül |
| Cennetulun derdi nedir |
 _________________ ..
.
.
elbet
elbet
elbet birgün...... |
|
| Başa dön |
|
 |