| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
zemin5 Acemi

|
Tarih: 05 May 08, Pts - 10:10:11 Mesaj konusu: |
|
|
bu sitede yazı yazan erkek arkadaşların yazılarında dikkate aldığınız en önemli unsur acaba ne?
KENDİLİĞİNDEN GELEN SEVİYE,SÜRÜKLEYİCİLİK,FİKİR VE DEĞER ALIŞVERİŞİ...VE VAKTİ GELDİĞİNDE BİTECEK BİR SOHBET  |
|
| Başa dön |
|
 |
adze34 Acemi

|
Tarih: 05 May 08, Pts - 10:10:21 Mesaj konusu: |
|
|
| zemin5 demiş ki: | bu sitede yazı yazan erkek arkadaşların yazılarında dikkate aldığınız en önemli unsur acaba ne?
KENDİLİĞİNDEN GELEN SEVİYE,SÜRÜKLEYİCİLİK,FİKİR VE DEĞER ALIŞVERİŞİ...VE VAKTİ GELDİĞİNDE BİTECEK BİR SOHBET  |
D: HİÇ BİRİ
 _________________ YAŞADIKLARIM, YAŞAYACALARIMIN, TEMİNATIDIR!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
yabensem

|
Tarih: 13 Tem 08, Pzr - 19:19:27 Mesaj konusu: |
|
|
| meleknur demiş ki: | ben genelde konuştuğum kişilerin sabrını denerim bana ne kadar sabr ediyor diye bakarım.  | bence bunu yapmamalısın kimse kimsenin sabrını ölçmek gibi bir keyfiyeti ve lüksü yoktur _________________ BUGÜN AMEL VAR HESAP YOK YARINDA HESAPVAR AMEL YOK |
|
| Başa dön |
|
 |
nedenmi burası Çırak

Kayıt: 13.02.2008 Mesajlar: 742 Şehir: DOĞDUĞUM DEĞİL,DOYDUĞUM YER....
|
Tarih: 08 Kas 09, Pzr - 16:16:15 Mesaj konusu: |
|
|
| HUMEYRA06 demiş ki: | | fatih79 demiş ki: | | HUMEYRA06 demiş ki: | bi soruyla cevap versem öncelikle szin kızlarla ilgili dikkat ettiğiniz sey ndir  |
Ağır başlılık, kültür ve zeka ... |
bizim cevabımızda aynı olur saka sı bir yana kültür önemli tabiiki ama ben önce dinine bakıyorum ama netten evlilik beklemiyorum itiraf etmem lazım |
dine bakmak derken,burda o konuda ne kadar tatmin olunabilir..... _________________ birgün beklediğin gün olur...... |
|
| Başa dön |
|
 |
nedenmi burası Çırak

Kayıt: 13.02.2008 Mesajlar: 742 Şehir: DOĞDUĞUM DEĞİL,DOYDUĞUM YER....
|
Tarih: 12 Kas 09, Per - 19:19:11 Mesaj konusu: |
|
|
| meleknur demiş ki: | | şerefsizliğini ispatlamış oldun |
seviyeli tartışmalara da ihtiyaç var....... _________________ birgün beklediğin gün olur...... |
|
| Başa dön |
|
 |
kumrucuk Mecliskolik

|
Tarih: 22 Kas 09, Pzr - 22:22:41 Mesaj konusu: Re: KIZ ARKADAŞLARLA İLGİLİ MERAK ETTİĞİM BİŞEY |
|
|
| nedenmi burası demiş ki: | | bu sitede yazı yazan erkek arkadaşların yazılarında dikkate aldığınız en önemli unsur acaba ne? |
saygılı olması,dini bilgi düzeyi,mesafeli,düzeyli,kültürünü yansıtıyor olması.... _________________ Sahte kişilikler ve onların bitmeyen zanları... |
|
| Başa dön |
|
 |
avare Acemi

|
Tarih: 27 Kas 09, Cum - 22:22:09 Mesaj konusu: |
|
|
Bir gün Nasrettin Hoca'ya
-- Hocam bal ile sirke uyuşmaz derler, derler.
-- Nasıl uyumasın der? der ve gider yarım okka bal yer yarım okkada sirke içer. Yüzünün yemyeşil olduğunu görenler sorar.
-- Bal ile sirke birbiri ile anlaşamadı değil mi?
Hoca hiç mertliği elden bırakmaz.
-- Yoo, onlar anlaştılar anlaşmasına da şimdi beni aradan çıkarmaya çalışıyorlar |
|
| Başa dön |
|
 |
Gul_um_se Acemi

|
Tarih: 14 Oca 10, Per - 21:21:09 Mesaj konusu: |
|
|
| Ne zamandır girmiyordum foruma:) Ben eskiden de şimdide konulara yazı yazılırken kız erkek diye ayırt etmem sadece özel msj atıldıgında dikkat ederim kişilere. Onda da edepli olmaları yeterli. |
|
| Başa dön |
|
 |
veycellk1 Acemi

|
Tarih: 29 Haz 10, Sal - 14:14:31 Mesaj konusu: |
|
|
birgün adamın biri arkadaşına dönüp
hem güzel,hem zarif,hem kültürlü,hemde iyi bir ev hanımı ile evlenmek istiyorum demiş.
arkadaşıda gülerek Türkiyede çok evlilik yasak demiş.... anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az ..... erkekde böyle nereden bulacaksın hem dindar hem yakışıklı hemde paralısını olsa ben evde kalırmıydım şimdi.....  _________________ kalite arıyorum iso 9001' i olmayan gelmesin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
candostinsan Şef

|
Tarih: 04 Tem 10, Pzr - 21:21:19 Mesaj konusu: |
|
|
ifadelere baktım bulamadım listeden, bir su altında işaretle konuşmayı anlatan siteden, yani başka yerden aldım; bu son yazılan yazı için tabi;
bir de resimde üçü bir aradaydı işaretlerin; ortadaki olanı; yani tam uydu, okeydir vs anlamında olanı alın gerisini görmeyin...
İşe bak, bir işaret için sayfa harcadım iyi mi, admine yeni işaretler ve ifadeler ekleme zamanı geldi diyelim o halde  _________________ Rabbine karşı seni aldatan nedir? |
|
| Başa dön |
|
 |
veycellk1 Acemi

|
Tarih: 05 Tem 10, Pts - 10:10:50 Mesaj konusu: |
|
|
dalgıçlık işaretleri gibi bunlar. İlk'i iyiyim 2. si yukarı çıkalım 3. aşşağı inelim anlamında... _________________ kalite arıyorum iso 9001' i olmayan gelmesin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|