| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
POSTNıSH Misafir
|
Tarih: 27 Arl 06, Çar - 8:08:01 Mesaj konusu: |
|
|
| SELAHATTİN-SMMM demiş ki: | Bu ikinci eş martavallarım çok tuttu devam edeyim aynen...evede mi pc alsam nedir......taksitle mi alsam ne yapsam...bütün gece biriktirip buraya boşalıyorum....patron yakalıcak sonra... |
|
|
| Başa dön |
|
 |
SELAHATTİN-SMMM Şef

Kayıt: 20.09.2006 Mesajlar: 2449 Şehir: GÜZELLER GÜZELİ İSTANBUL
|
Tarih: 27 Arl 06, Çar - 8:08:42 Mesaj konusu: |
|
|
| POSTNıSH demiş ki: | | SELAHATTİN-SMMM demiş ki: | Bu ikinci eş martavallarım çok tuttu devam edeyim aynen...evede mi pc alsam nedir......taksitle mi alsam ne yapsam...bütün gece biriktirip buraya boşalıyorum....patron yakalıcak sonra... |
|
SABRIN SONU BENCE HİÇ İYİ OLAMAYACAK.
SENİN HARMANINDA KARIŞIKLIK VAR HERHALDE _________________ sevemez kimse seni,benim sevdiğim kadar. |
|
| Başa dön |
|
 |
downforce
|
Tarih: 27 Arl 06, Çar - 9:09:12 Mesaj konusu: |
|
|
| freestyle demiş ki: | Mülk Allah'ındır Azze ve Celle. Bu yasakların bize gelmesi bi musibettir. Geçmiş kavimlere kuralıklıklar gelirdi, depremler gelirdi, topluca helak edilirlerdi. [b]Biz de ise öyle değil. Helaklar ölümcül değil çoğu zaman. Biz tesettüre gereği gibi sahip çıkmadık (Bu lafı yaza yaza parmaklarım aşındı) ve sahip çıkmadığımız için de Allah böyle elimizden aldı. Muhakkak ki Allah, sahip çıkanların EN YÜCESİDİR
Allah yegane kanun koyucudur. O'nun C.C. hükmünden öteye kimse geçemez.
Kula bela gelmez Hakk C.C. yazmadıkça, Hakk C.C. bela yazmaz kul azmadıkça [/b] |
kim neyi elinden alıyır.. Allah ın ceza verdiğini kim söyledi.. böyle konuşma yetkisini nerden alıyorsun.. savunduğun durum doğru olabilir.. ama "Allah böyle elimizden aldı" demek nasıl birşeydir.. sen peygamber misin ? ilk ağızdan nasıl yazıyorsun.. sen böyle konuşabiliyorsun öbür gün biri çıkıp "Allah ın verdiği .... bir cezadır" der. şunu şunu yapmadınız.. der ve yavaş yavaş din değişir.. halkı istediği doğrultuda galyana getirir. tarihte örnekleri mevcut değil mi ?
yanlış anlama tamamen uslubundan bahsediyorum düşünce değil..
Ayrıca tesettüre ne zaman gerektiği gibi sahip çıkılmadı ? Cumhuriyet kurulurken mi ? |
|
| Başa dön |
|
 |
POSTNıSH Misafir
|
Tarih: 27 Arl 06, Çar - 10:10:25 Mesaj konusu: |
|
|
altgüç ne olaki..... |
|
| Başa dön |
|
 |
serserimayın

|
Tarih: 27 Arl 06, Çar - 14:14:35 Mesaj konusu: |
|
|
| freestyle demiş ki: | Mülk Allah'ındır Azze ve Celle. Bu yasakların bize gelmesi bi musibettir. Geçmiş kavimlere kuralıklıklar gelirdi, depremler gelirdi, topluca helak edilirlerdi. Biz de ise öyle değil. Helaklar ölümcül değil çoğu zaman. Biz tesettüre gereği gibi sahip çıkmadık (Bu lafı yaza yaza parmaklarım aşındı) ve sahip çıkmadığımız için de Allah böyle elimizden aldı. Muhakkak ki Allah, sahip çıkanların EN YÜCESİDİR
Allah yegane kanun koyucudur. O'nun C.C. hükmünden öteye kimse geçemez.
Kula bela gelmez Hakk C.C. yazmadıkça, Hakk C.C. bela yazmaz kul azmadıkça |
üzerine kelam etmeye gerek yoktur daha.. _________________ İNSANLAR HEP KONUSARAK ANLASIRMIŞŞŞŞ KONUSALIM... |
|
| Başa dön |
|
 |
yedi beyza

|
Tarih: 29 Oca 07, Pts - 14:14:16 Mesaj konusu: |
|
|
TURBAN KONUSU ACILINCA HERKES ATIP TUTAR.IS ICRAATA GELINCE BASORTULU HANIMLAR KAPIDA KALIR. BIZ MUSLUMNLARDAKI EKSIKLERDEN BIRISIDE BU SA`Y SARILMAKDIK KI HIKMETE RAM OLALIM . HIC BIR KAVIM YOK YERE HELAK OLMAMIS ELBEY YAPTIGIMIZ YALNISLIKLAR VARDI KI KAPILARDA KALDIK .... VE DAHASI ACMA YARAMI DERINDIR _________________ hic ender hic |
|
| Başa dön |
|
 |
rainman_33 Usta

|
Tarih: 13 Şub 07, Sal - 16:16:26 Mesaj konusu: |
|
|
Diyelim ki, mesai saati bitti ve siz de akşam 18:30 civarında, alışılmadık derecede zorlu bir iş gününün ardından (tabii ki tek başınıza) arabanıza binip evin yolunu tuttunuz.
Çok yorgunsunuz ve canınız da fena halde sıkkın. MÜTHİŞ GERGİN VE SİNİRLİ BİR HALDESİNİZ. Birdenbire göğsünüzde, kolunuza ve çenenize doğru yayılmaya başlayan korkunç bir ağrı hissediyorsunuz. En yakın hastaneye sadece on dakikalık mesafedesiniz ama hastaneye ulaşmayı başarıp başaramayacağınızdan bile emin değilsiniz.
NE YAPACAKSINIZ??? İLK YARDIM KURSLARINA KATILACAK KADAR AKLI BAŞINDA BİRİYDİNİZ AMA KURSTAKİ EĞİTMEN, SİZİN BAŞINIZA BİR ŞEY GELDİĞİNDE NE YAPACAĞINIZI ÖĞRETMEDİ!!! YALNIZ BAŞINIZAYKEN KALP KRİZİ GEÇİRİRSENİZ NASIL HAYATTA KALIRSINIZ? PEK ÇOK İNSAN KALP KRİZİ GEÇİRDİĞİ SIRADA TEK BAŞINA OLUYOR; ETRAFTA YARDIM EDECEK KİMSE BULUNMUYOR. KALP ATIŞLARI DÜZENSİZLEŞEN VE KENDİSİNİ BAYILACAKMIŞ GİBİ HİSSEDEN BİRİNİN BİLİNCİNİ YİTİRMEDEN ÖNCE YALNIZCA 10 SANİYE KADAR ZAMANI VARDIR. BU DURUMDA NE YAPMANIZ GEREKİR? CEVAP: PANİĞE KAPILMADAN ÜST ÜSTE KUVVETLİCE ÖKSÜRMEYE BAŞLAYIN. ÖKSÜRMEDEN ÖNCE HER SEFERİNDE DERİN BİR NEFES ALIN; ÖKSÜRÜKLERİNİZ GÜÇLÜ OLSUN, DERİNDEN GELSİN VE UZUN SÜRSÜN, TIPKI GÖĞSÜNÜZDE BİRİKMİŞ BALGAMI ATMAYA ÇALIŞIR GİBİ ÖKSÜRÜN. HER İKİ SANİYEDE BİR DERİN NEFES ALIP ÖKSÜRÜN VE BUNU YA YARDIM GELENE DEK YA DA KALP ATIŞLARINIZ TEKRAR NORMALE DÖNENE DEK SÜREKLİ YAPIN. NEDEN? DERİN NEFES ALMAK CİĞERLERİ OKSİJENLE DOLDURUR. ÖKSÜRMEK KALBE TAZYİK YAPAR VE KAN DOLAŞIMINI RAHATLATIR. KALBE UYGULANAN BU TAZYİK, KALBİN NORMAL RİTMİNE DÖNMESİNİ KOLAYLAŞTIRIR. BÜTÜN BUNLAR SİZE, BİLİNCİNİZİ KAYBETMEDEN ÖNCE HASTANEYE YETİŞECEK ZAMANI TANIR.
[ARTICLE PUBLISHED ON N.º 240 OF JOURNAL OF GENERAL HOSPITAL ROCHESTER]
BU KONUDA MÜMKÜN OLDUĞUNCA ÇOK KİŞİYİ BİLGİLENDİRİN. BU BİLGİ SAYISIZ İNSANIN HAYATINI KURTARABİLİR!!! ASLA, "BENİM BAŞIMA GELMEZ!" DİYE DÜŞÜNMEYİN. HAYAT TARZIMIZIN EPEYCE DEĞİŞTİĞİ ŞU SON YILLARDA ARTIK HER YAŞTA İNSAN KALP KRİZİ GEÇİRİYOR. |
|
| Başa dön |
|
 |
authority

|
Tarih: 14 Şub 07, Çar - 2:02:40 Mesaj konusu: |
|
|
| yedi beyza demiş ki: | | TURBAN KONUSU ACILINCA HERKES ATIP TUTAR.IS ICRAATA GELINCE BASORTULU HANIMLAR KAPIDA KALIR. BIZ MUSLUMNLARDAKI EKSIKLERDEN BIRISIDE BU SA`Y SARILMAKDIK KI HIKMETE RAM OLALIM . HIC BIR KAVIM YOK YERE HELAK OLMAMIS ELBEY YAPTIGIMIZ YALNISLIKLAR VARDI KI KAPILARDA KALDIK .... VE DAHASI ACMA YARAMI DERINDIR |
utandım..susuyorum...
belki de şöyledir... biz kendimize zulmettik... allah da bize bu illeti verdi....
ne dersin... |
|
| Başa dön |
|
 |
ESNAF

|
Tarih: 18 Şub 07, Pzr - 22:22:38 Mesaj konusu: |
|
|
benim bu konuda söylenecek çok sözüm var ama...
herşeyden önce başörtüsünü haketmeyenler ve onu rencide edenler var!
yani başında başörtüsü altında kot üstünde dar bi body şeklinde giyinenler var! sadece giyim değil oturup kalkmaları ve davranışlarıyla onu rencide edenlerde az değil!
başörtüsü ile okullara yada sınavlara girememek sorun değil!! kadın gitmesin okula belli bi yaştan sonra gerek yok!
yada gitmek isteyenler perukla giriyor! bu sorunda böyle halledilebilir!
benim asıl kafama takılan %99'u müslüman bi ülkede müslümanların rahat davranamaması! yani biz müslümanlığı rahat yaşamak ve rahat yaşatmak isteyenler okuyup veya çalışıp biryerlere gelememişiz! memleket üç beş ne olduğu belirsiz adamın eline kalmış!!
oysa bizim dinimiz çalışmayı emreden ve işi ibadetten sayan bir din değil mi?
ÇALIŞAN KAZANIR ELMASI KIZARIR!!
elmanın hamını yemekten midemiz bozulmuş!
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN!! _________________ BEN MEVLANA DEĞİLİM!!
ADAM OL ÖYLE GEL!! |
|
| Başa dön |
|
 |
kardelen79 Acemi

|
Tarih: 27 Şub 07, Sal - 11:11:56 Mesaj konusu: |
|
|
çok güzel açıklamışsın freestyle eline sağlık
arkadaş zaten bilimle ilimle uğraşan biri olsaydı bu cahilce sözleri söylemezdi.
müslümanlıkdan bahsediyorsun ama yazıkki küfre giriyorsun.allah sana hidayet nasip etsin.başkalarının dolduruşuna gelme.aç oku herşeyi kendin öğren yazık kayıptasın.sana ve senin gibilere o kadar üzülüyorumki,kızmak içimden gelmiyo _________________ Rüzgar Daima Arkamızda Olabilirmi |
|
| Başa dön |
|
 |
rainman_33 Usta

|
Tarih: 12 Mar 07, Pts - 16:16:07 Mesaj konusu: |
|
|
| AMİNNNNNNN |
|
| Başa dön |
|
 |
muhliskul
|
Tarih: 04 Eyl 07, Sal - 8:08:12 Mesaj konusu: |
|
|
selam dostlar merak ettiğim bir husus var,
tüm saç telleri kapanmak zorunda değilmi? yani tek bir saç teli görünmeyecek halde kapanmalı bayanlar değilmi?
peki ya kafasını kazıtan bayanlar, saçlar görünmüyor nede olsa, onların durumu nedir ? |
|
| Başa dön |
|
 |
ergenekonum_06@hotmail.co Meraklı

|
Tarih: 04 Eyl 07, Sal - 8:08:07 Mesaj konusu: |
|
|
| muhliskul demiş ki: | selam dostlar merak ettiğim bir husus var,
tüm saç telleri kapanmak zorunda değilmi? yani tek bir saç teli görünmeyecek halde kapanmalı bayanlar değilmi?
peki ya kafasını kazıtan bayanlar, saçlar görünmüyor nede olsa, onların durumu nedir ? |
YA BIRAKIN ARTIK BU TARTIŞMALARI... ELİN GAVURLARI UZAYA ÇIKIYOR. SİZLER HALA EŞEKLE YOLCULUK YAPIYONUZ.... _________________ Sanat, spor, sağlık, eğitim ve kültür.... |
|
| Başa dön |
|
 |
umitcan23

|
Tarih: 25 Arl 09, Cum - 19:19:26 Mesaj konusu: bir bacinin sinir disi arzulari |
|
|
Sınır Dışı Arzularım
--------------------------------------------------------------------------------
Bu toplumun bir üyesiyim bende bende herkes gibi bir yerde yasiyorum iste.
Ama bir farkla...
Herkes istedigi elbiseleri gigiyor,istedigi kitabi okuyor,istedigi okula gidiyor,istedigini yiyip içiyor,istedigi iste çalisiyor madiiyat sikintisi çekenler bile kendi arzulari için çalisiyor çabaliyorlar...
Benim arzularim ise SINIR DISI edilmis bu dünyadan,benim arzularim sürgüne mahkum edilmis.
Param var ama, istedigim elbise yok üzerimde.
beni seven bir ailem var dünyalik herseyi onume sermeye hazirlar ama benim dünyalik degil ahiretlik oldugumu bilmezler onlar.
Arzularimin pesinden kosarsam eger herkes gibi, benden utanir belkide nefret ederler.
Arkadaslarim, ogretmenlerim, akrabalarim var anlatsam onlara arzu ve isteklerimi,sevdiklerimi anlatsam onlara kahkahalarla guler, belkide delisin derler bana!
Benim çok istedigim kiyafetler neden mi yok ustumde adi cilbab (çarsaf) diye,
Allahi, dinimi hatirlatiyor diye...
Yaratana yaklastiriyor diye...
SINIR DISI edilmis benim arzularim bu dunyadan istedigim kolej, lise degil dinime layik bir okuldu diplomasi Allah'a kulluk olacakti.
çalisacagim is ise dinimizi teblig etmek olmaliydi iste bundandir surgunde olmalari arzularimin.
Kelepçe vurabileceklerini saniyorlar her kuran sayfasina,
Hapishanelerde tutabileceklerini saniyorlar kuran okuyanlari,
Cilbabi(çarsafi) sinir disi edeceklermis bu dunyadan,
Tesetturlulerin yeri yokmus bu dunyada!
öldurduklerini yok ettiklerini saniyorlar dinimizi, inancimizi,
Oysa onlar oyle bir diriltiyorlar ki imanimizi
onlar yasakladikça bizler daha fazla sariliyoruz yasak arzularimiza,
davamiza olan sevdamiz dahada buyuyor,
dahada buyuk simdi sinir disi arzularim,
dahada atesli artik yuregimdeki sevda!
ölmuyor ki, ölduremediniz ki imanimizi, yok edemediniz ki aksine ayaga kaldirdiniz bizi davamiz için, sizin inkar ettiginiz var ya iste bizim sloganimiz oldur "ALLAHU EKBER "
siz bize hiç bir sey yapmadiniz ki, aslinda kendinize yaptiniz yapacaginizi AHMAKLAR TOPLULUGU bizleri siz ayaklandirdiniz ...
Ama simdi ...simdi kosuyoruz!
HAKKA DOGRU!
Allahu Ekber! |
|
| Başa dön |
|
 |
|