|
Meclis - İslami Evlilik Sitesi Forumları İslami evlilik konularında seviyeli tartışmalar için...
|
| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
hakantat Misafir
|
Tarih: 03 Ekm 06, Sal - 16:16:22 Mesaj konusu: |
|
|
| ice_man demiş ki: | En kötü eğitim eğitimsizlikten iyidir.
nokta.  |
İYİ GÜZEL DEMİŞSİNDE DOSTUM. ÖĞRENCİNİN AKLI , ZİKRİ , BEYNİ , HEP BELDEN AŞAĞI . BUNLARI NASI EĞİTECEĞİZ ? KEŞKE ÖNCE AHLAK EĞİTİMİ OLSA ? SİGARA İÇME , AŞIK OLMA , MEKTUP YAZMA , MESAJLAŞMA , TEKLİFLERİN İLK.ÖĞRT. 4. SINIFA DÜŞTÜĞÜ BU REZALETTEN NASIL KURTARACAĞIZ BU ÖĞRENCİYİ ? ÖĞRENC M . UNİTEDİN , BACELONANIN, VS. İLK 11 İNİ SAYIYOR. AMA 10 TANE SAHABE İSMİ SAYAMIYOR. ÇALIŞTIĞIM OKULDA 1250 ÖĞRENCİ VAR. CUMA NAMAZINA GELEN KAÇ KİŞİ .800 Ü ERKEK OLSA BUNLARIN, 1 SAF BİLE OLMUYOR ÖĞRENCİLERDEN. ELLERİNDE SİGARA , AĞIZLARINDA DA BAZEN SAKI, GÖMLEK DIŞARDA , KRAVAT YARIDA SALLANIYOR, KONUŞMALAR ARGO, YANINDA SEVGİLİSİ .... AMAN ALLAHIM BU GİDİŞ NEREYE ? |
|
| Başa dön |
|
 |
ice_man Misafir
|
Tarih: 04 Ekm 06, Çar - 9:09:40 Mesaj konusu: |
|
|
Bu gidiş kıyamete Kıyamet nasıl kopacak böyle insanlar azdıkça kopması yaklaşacak yoksa durup dururken niye kopsun kıyamet alametleri malum.  |
|
| Başa dön |
|
 |
hakantat Misafir
|
Tarih: 04 Ekm 06, Çar - 13:13:38 Mesaj konusu: |
|
|
| CENAB I ALLAH , BELA , MUSİBET, ACI, ZULÜM VE KEDERLERDEN KORUSUN. KUL AZMADIKÇA ALLAH BELA VERMEZMİŞ. ZATEN, BİR HADİSTE, SİZİN BAŞINIZA GELENLER, YAPTIKLARINIZIN , SÖYLEDİKLERİNİZİN, NETİCESİDİR. BUYURULMAKTADIR. ÜMMET AKLINI BAŞINA ALMASI GEREKİR. |
|
| Başa dön |
|
 |
AYBERK0498
|
Tarih: 03 Arl 06, Pzr - 16:16:51 Mesaj konusu: cinsellik |
|
|
okullarımızda cinsel eğitim şart ve ortaokulda dünyanın her yerinde veriliyor ama ülkemizde ayıp deniliyor ve geciliyor ama ne oluyor eğitimini gençliğimiz alamadığı için gençliğimizin aklı nelerde oluyor ve buna kesin problemi cözmek gerekir _________________ hayırlı bir kısmet arıyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
~hüzün~ Acemi

|
Tarih: 11 Oca 07, Per - 21:21:31 Mesaj konusu: Re: Okullarımız ve cinsel eğitim... |
|
|
| Tevafuk demiş ki: | Birer veli olarak veya geleceğin muhtemel velileri olarak birçoğumuzun geçtiği sıralardan çocuklarımız da geçecekler-geçiyorlar.
Bazen açıköğretim en iyisi diyorum buna katılıyor musunuz?
Sizce özel okullar, devlet okullarından daha mı gönül rahatlığıyla çocuğunuzu gönderebileceğiniz eğitim kurumları?
Ve bir de cinsel eğitim verilmeli mi okullarda?
Verilmeli diyorsanız hangi ders altında ve kim tarafından bu dersler verilmeli sizce? |
bence okullarda cinsel egitim verilmeli ama 8-9 uncu siniflarda olmali.. burda 5-6inci sinifta veriyolar cinsel egitimi..
ben 12 yasinda ögrendim herseyi.. yaw napiyim ne ihtiyacim olur ozaman afedersiniz ama sapittiriyolar millet ufak yasta herseyi ögretiyolar ve coguda uyguluyo ögrendiklerini o yasta.. |
|
| Başa dön |
|
 |
YaLaNuZ Acemi

Kayıt: 19.08.2005 Mesajlar: 325 Şehir: RİZE/istanbul/antalya :)
|
Tarih: 11 Oca 07, Per - 21:21:44 Mesaj konusu: |
|
|
KARDEŞLERİM BU CİNSEL EĞİTİM OKULLARDA BU SİSTEMDEKİ GİBİ VERİLİRSE ORDA HAYASIZLIK MEYDANA GELİR.ERKEK KIZ AYRI OLSA BİRŞEYLER DAHA İYİ ANLATILABİLİRDİ AMA ÖYLE OLAMIYOR MAALESEF.EN İYİ CİNSEL EĞİTİM AİLEDE ANNE VE BABANIN BİZLERİ KARŞISINA ALIP DOĞRUSUNU ANLATAN EĞİTİCİ BİLGİLER VEREREK YADA KİTAPLARI OKUTTURARAK ÖĞRENİLİR _________________ SELAM VE DUAYLA.... |
|
| Başa dön |
|
 |
hasretem
|
Tarih: 22 Kas 09, Pzr - 18:18:06 Mesaj konusu: |
|
|
| bu cinselik çok önemli |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|